Pui in sos de mascarpone si mustar

de Brindusa in Pui, 22 Mar 2012 | 1980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piept de pui, taiate in trei parti
  • 1 cutie mascarpone
  • 2 linguri mustar iute
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 ceapa taiata marunt,
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 20 g unt
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de mascarpone si mustar:


  • Fierbe pastele conform instructiunilor.

  • Incalzeste uleiul si gateste carnea cateva minute pe fiecare parte, pana se aureste. Scoate carnea pe o farfurie.

  • Pune untul in tigaie si cand se topeste adauga ceapa si las-o pana se inmoaie. Adauga usturoiul si lasa-l 1 minut. Adauga vinul si lasa-l sa fiarba usor pana ce se injumatateste.

  • Adauga mascarponele si mustarul si amesteca pana se omogenizeaza.

  • Pune puiul in sos, potriveste de sare si piper si lasa 2-3 minute pana se leaga sosul.

  • Pe o farfurie pune o portie de paste, cate 3 bucatele de carne si cateva linguri de sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de mascarpone si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

deyutzky 1

22.03.2012, 21:53

Like

mirela0911 1

22.03.2012, 23:07

Ce bun trebuie sa fi fost!

MotanLaOale 1

23.03.2012, 08:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos si galuste cu cascaval