Pui in sos de mascarpone si mustar

de Brindusa in Pui, 22 Mar 2012 | 3693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piept de pui, taiate in trei parti
  • 1 cutie mascarpone
  • 2 linguri mustar iute
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 ceapa taiata marunt,
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 20 g unt
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de mascarpone si mustar:

  • Fierbe pastele conform instructiunilor.
  • Incalzeste uleiul si gateste carnea cateva minute pe fiecare parte, pana se aureste. Scoate carnea pe o farfurie.
  • Pune untul in tigaie si cand se topeste adauga ceapa si las-o pana se inmoaie. Adauga usturoiul si lasa-l 1 minut. Adauga vinul si lasa-l sa fiarba usor pana ce se injumatateste. 
  • Adauga mascarponele si mustarul si amesteca pana se omogenizeaza.
  • Pune puiul in sos, potriveste de sare si piper si lasa 2-3 minute pana se leaga sosul.
  • Pe o farfurie pune o portie de paste, cate 3 bucatele de carne si cateva linguri de sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de mascarpone si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de ciuperci si capere