Pui in sos Worcester si orez cu legume

de alexandrinapop in Pui, 14 Noi 2010 | 8962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
  • 1 piept de pui
  • sos Worcester 40-50 ml
  • unt 50 gr
  • ulei de masline

Pentru orez:

  • cca 200 gr orez cu bob lung
  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 1 morcov
  • 1 mana de mazare verde
  • 2 oua
  • 30 ml sos de soia
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos Worcester si orez cu legume:

Puiul


Se taie puiul in bucati marisoare , se amesteca impreuna cu sosul Worcester si se lasa la frigider o ora .Dupa ce sa marinat, intr-o tigaie se pun cca 50 gr unt si 3 linguri de masline, restul de sos Worcester ramas iar apoi se pune puiul la prajit . Se lasa pana se patrunde bine pe ambele parti , la foc mediu ,sub capac .


Orezul



Se fierbe orezul cam 15 minute si apoi se strecoara.

Separat din cele 2 oua se face o papara dar nu f prajita.

Ardeii vin taiati cuburi iar morcovul fideluta .

Intr-o tigaie se pune la incins uleiul de masline si se adauga la calit ardeii, morcovii si mazarea si se lasa vreo 3-5 minute. Peste se adauga papara si apoi orezul fiert. La final se pune sosul de soia se amesteca usor si se mai lasa sa stea sub capac circa 5 minute .

Se serveste cu puiul in sos Worcester.

Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos Worcester si orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alexandrinapop 1

15.11.2010, 19:10


mersi

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:21

diaconta 1

24.02.2015, 09:48

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu legume la cuptor