Pui in stil à Bras

de cristeena20 in Pui, 25 Iun 2014 | 7000 vizualizari

 

Daca aveti resturi de la pui rotisat prin frigider va propun aceasta reteta ce se face rapid si e tare buna.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati de pui rotisat sau la gratar
  • 1 ceapa mare
  • ulei de masline
  • sare, piper, foaie de dafin, 1 catel de usturoi, 1 pahar de vin alb
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 cutie mica de ciuperci
  • 1 chili
  • putin zahar, putin sos soia
  • 4 oua
  • 2 pumni de cartofi pai din punga (tip pai) sau chipsuri faramitate
  • coriandru verde
  • cateva masline negre
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in stil à Bras:

Carnea de pui se faramiteaza si se pastreaza deoparte. Folositi si pielea deoarece da un gust bun  .

Ceapa o taiem solzisori si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei de masline si dafin. Lasam la foc mic sa se inmoaie bine si acoperim cu un capac. Adaugam dupa 5 minute ardeiul gras taiat fasii subtiri Cand ceapa e sticloasa si moale aduagam ff putin zahar si putin sos de soia. Apoi stingem cu vin alb. Mai lasam pana scade vinul  . Acoperim si lasam sa se inmoaie cca 10 minute. Adaugam sare, piper si taiem marunt un chili daca ne place picant. Adaugam apoi carnea de pui si ciupercile. Lasam iar la foc mic, acoperite pana se intrepatrund gusturile. 

- Adaugam apoi cartofii si amestecam bine pana se inmoaie . Punem sare, piper daca mai e nevoie si apoi turnam ouale peste, dupa ce le-am amestecat usou intr-un castron. Amestecam bine  si nu lasam mutl pe foc. Ouale trebuie sa ramana mai cremoase. Punem maslinele si coriandrul verde proaspat. Stingem focul si acoperim. 

- Servim cu o salata buna de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in stil à Bras" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si smantana, la tigaie