Pui Kiev

de RuxyRux in Pui, 1 Feb 2017 | 1820 vizualizari

 

O reteta inspirata de la Jamie, rezultatul deosebit de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 5 catei de usturoi
  • 50 gr. unt
  • 5 felii bacon afumat( optional)
  • 1 cana pesmet
  • 1 cana faina
  • 3 oua mari
  • sare dupa gust
  • ulei de masline extravirgin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kiev:

Pieptul de pui se spala, se taie in doua, apoi fiecare bucata se feliaza si se deschide un buzunar. Eu am avut piepti mari de pui, astfel ca am reusit sa scot 5 bucati.


Untul moale se freaca cu 5 catei zdrobiti de usturoi.


Baconul se prajeste cateva secunde pe ambele parti.


In buzunarul pregatit se pune unt cu usturoi si cate o feliuta de bacon.


Se pregatesc trei vase, unul cu faina, unul cu ouale batute si unul cu pesmet.


Se trece fiecare bucata de piept umpluta prin faina, se scutura excesul, apoi prin ou si la final, prin pesmet pe ambele parti.


Pe tava de cuptor tapetata cu pergament, se pune putin ulei si se asaza bucatile de pui pane.


Se coace puiul, pana ce se rumeneste.


Se scoate pe un platou si se serveste alaturi de garnitura preferata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

10.02.2017, 22:08

Multumesc Cris!

mihaelar63 1

11.02.2017, 12:45

Un clasic gastronomic

RuxyRux 1

11.02.2017, 13:03

Asa e scumpo! Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Legume mediteraneene si snitzel crocant