Pui la gratar cu broccoli

de luminita20_2006 in Pui, 27 Mai 2009 | 3538 vizualizari

 

O reteta simpla si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 500 gr broccoli
  • sare
  • piper
  • roz marin praf
  • marar
Sos bechamel:
  • 1½ pahar lapte,
  • 1 lingură făină,
  • 1 lingură unt 
  •  sare.
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la gratar cu broccoli:

Pieptul de pui se dezoseaza si se taie in 4. se condimenteaza cu sare piper si rozmarin praf, si se pune pe gratar (recomandat tava gratar iese mult mai suculent). Broccoli se spala, intr-o oala se pune apa cu sare cand fierbe apa se pun broccoli si se lasa sa fiarba 4 min; cand sunt gata se scot intr-un vas cu apa rece si gheata, astfel oprim fierberea si pastram culoarea.


Sosul.: Se ia faina si se pune la prajit in unt. Se amesteca bine si se stinge cu lapte fiert, amestecand si turnand cate putin. Se sareaza si se amesteca iar. Se mai lasa la fiert astfel 10 minute. cand a fost gata eu i-am pus si marar tocat marunt , pentru mai multa aroma.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

27.05.2009, 22:33

da scuze,,mesri pentru greseala

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos