Pui la gratar cu broccoli

de luminita20_2006 in Pui, 27 Mai 2009 | 4948 vizualizari

 

O reteta simpla si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 500 gr broccoli
  • sare
  • piper
  • roz marin praf
  • marar
Sos bechamel:
  • 1½ pahar lapte,
  • 1 lingură făină,
  • 1 lingură unt 
  •  sare.
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la gratar cu broccoli:

Pieptul de pui se dezoseaza si se taie in 4. se condimenteaza cu sare piper si rozmarin praf, si se pune pe gratar (recomandat tava gratar iese mult mai suculent). Broccoli se spala, intr-o oala se pune apa cu sare cand fierbe apa se pun broccoli si se lasa sa fiarba 4 min; cand sunt gata se scot intr-un vas cu apa rece si gheata, astfel oprim fierberea si pastram culoarea.


Sosul.: Se ia faina si se pune la prajit in unt. Se amesteca bine si se stinge cu lapte fiert, amestecand si turnand cate putin. Se sareaza si se amesteca iar. Se mai lasa la fiert astfel 10 minute. cand a fost gata eu i-am pus si marar tocat marunt , pentru mai multa aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

27.05.2009, 22:33

da scuze,,mesri pentru greseala

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

ieri la 14:36

Salata de dovlecel, cu iaurt, marar si usturoi

de RODIMUR 7

pe 08.07 la 15:18

Gem de zmeura cu lavanda

pe 08.07 la 11:51

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă