Pui la tava (capac)

de Lau in Mancaruri cu carne, 26 Apr 2020 | 1906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cateva frunze de rozmarin
  • 2 frunze de menta
  • coaja rasa de lamaie
  • 3 catei usturoi
  • 20 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tava (capac):

Eu am folosit o gaina de tara asa ca am fiert-o putin inainte pentru ca nu stiam cat de batrana era.

Intr-un bol amestecam uleiul cu condimente dupa gust.usturoiul zdrobit sau dat prin razatoare.

Masam carnea cu condimente si le asezam in tava unsa cu unt(nu am o oala cu capac care sa intre in cuptor asa ca am improvizat)

Cat s-a incalzit cuptorul am incalzit 2 l de apa am adaugat intr- o tava(la dimensiunile tava care am asezat carnea sau un pic mai mica)

Am dat tava cu apa la cuptor deasupra am asezat tava cu carne si am lasat la cuptor cca 50 min la 190 C

Dupa 30 min am intors carnea pentru a se rumeni frumos ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava (capac)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura la tigaie