Pui pe piure de cartofi cu morcovi

de ionix in Pui, 5 Noi 2010 | 3545 vizualizari

 

simplu, bun, rapid...

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
  • 4 pulpe
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc
  • 3 linguri cu ulei
  • 3-4 linguri cu apa
  • sare, piper
  • pentru piure:
  • 2 kg de cartofi
  • 6-7 morcovei
  • un tub cu branza topita
  • unt dupa gust
  • o legatura cu marar
  • sare, piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe piure de cartofi cu morcovi:

Incepem prin a pune cartofii si morcovii la fiert cu putina sare si piper. Cand au fiert, ii pasam bine amestecandu-i cu branza topita, unt si marar. Se mai pune sare si piper pentru gust.


Carnea o punem la prajit un uleiul bine incins. Din cand in cand stingem cu putina apa. Cand sunt aproape gata, adaugam busuioc, sare si piper. La final punem usturoiul peste pui, punem un capac pe tigaie si lasam sa-si ia gust puiul. Asezam piure pe o farfurie si pune deasupra puiul.


Se serveste cald langa un vin bun.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe piure de cartofi cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ionix 1

07.11.2010, 21:30

@Medi... mie-mi place combinatia asta... am mai facut-o

vanilla 1

09.11.2010, 16:29

CE AVEM LA DESERT????

ionix 1

09.11.2010, 18:46

@Vanilla... acum o sa-l postez

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Racituri de pui