Pui pe sticla

de Criss in Pui, 6 Dec 2010 | 5250 vizualizari

 

Am tot vazut aceasta metoda de a pregati puiul la cuptor, si anume tras in teapa :d pe o sticla, iar puiul de saptamana trecuta, gatit de Kamy m-a convins sa nu mai stau pe ganduri. Prin urmare am decis sa incerc si eu aceasta metoda si nu imi pare rau. Puiul se fragezeste in interior si se rumeneste in exterior.

 

INGREDIENTE

  • -1 pui 
  • -condiment pentru pui
  • -1 sticla (de care incape in cuptor)
  • -foi de dafin
  • -crengute de cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Puiul se curata, se spala si se condimenteaza. Sticla se umple cu apa, se trage puiul pe sticla, se pune sticla cu puiul in tava. In tava se pune de asemeni apa, frunzele de dafin si crengutele de cimbru. Se pune tava in cuptor pentru o ora si jumatate, timp in care se stropeste puiul cu lichidul din tava.


Se serveste cu garnitura preferata. In cazul nostru, cartofi nature.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (21)

Criss 1

06.12.2010, 20:54

Kamy, .
Ruxy, no way.

nadina73 1

07.12.2010, 02:53

super bun ne place si noua mult ,ca se rumeneste foarte bine

Criss 1

07.12.2010, 08:16

Merci Nadina. Si mie imi place mai ales pielea rumenita . Desi stiu ca nu e sanatoasa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui la cuptor cu sos alb