Pui pe sticla

de izulika in Pui, 17 Feb 2011 | 11277 vizualizari

 

sau nemocnice :> pentru ca din pacate din cauza lui mi-am petrecut ziua de nastere la spital

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
  • cimbru
  • piper
  • delicat
  • 6-7 cartofi
  • pasta de tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Puiul se curata si se spala bine in interior, i se taie pielita de la gat, se unge cu ulei apoi se adauga condimentele pe toata suprafata.O sticla de bere se curata de eticheta si se umple cu apa, apoi se aseaza puiul pe ea.Intr-o tava, se adauga un strop de ulei si cartofii taiati in patru, condimentati si amestecati cu 2-3 linguri pasta de tomate.Puiul pe sticla se aseaza in mijlocul tavii,apoi se adauga putina apa peste cartofi si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

 

TIPS-URI

1

Atentie cand scoateti tava din cuptor, sa nu o miscati pentru ca este posibil sa va opariti cu apa din sticla

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 14:40

Te-ai ars cu apa?..hm...imi pare tare rau...oricum ti-a iesit grozav.

MIUTA 1

17.02.2011, 17:44

delicios,imi place

guciu_pufy 1

26.05.2012, 20:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui gratinate cu broccoli