Aripioare de pui cu sos de mustar

de Mariuka in Pui, 3 Mar 2012 | 7300 vizualizari

 

Este o reteta din revista "Practic in bucatarie"

 

INGREDIENTE

  • 500 g aripioare
  • 2 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 3 linguri mustar 
  • 1 pahar vin alb
  • ulei
  • sare 
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu sos de mustar:

Se spala aripioarele de pui, se presara cu sare si piper si se prajesc in ulei incins 10 minute. Cat timp se rumenesc se pregateste sosul astfel: se amesteca mustarul cu vinul alb si se adauga piper sau nu , asta in functie de mustar cat de iute este ( la mine a fost tare iute si a iesit si sosul iute , dar la mine se mananca iute).


Se curata ceapa si usturoiul , se taie ceapa, usturoiul se piseaza si se calesc in ulei pana se inmoaie.


Intr-o tava se aseaza aripioarele prajite, se adauga sosul de mustar, ceapa si usturoiul si se da totul la cuptor pentru 35 de minute.


Se serveste presarata cu patrunjel verde ca atare sau cu garnitura, eu le-am servit cu orez.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Grija la mustar , sa nu fie sosul prea iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Mariuka 1

06.03.2012, 13:24

Intr-adevar revista "Practic" e o sursa buna de inspiratie.
Sufletista, sa nu crezi ca am gatit totul intr-o zi .... nicicum
Sunt retete adunate in vreo 3 saptamani... cred, si nu am mai reusit sa le postez, pt ca am un pici care descopera mersul in patru si in picioare si nu ma mai lasa sa fac mare lucru.

irena 1

21.03.2012, 18:37

F bunn !

Bya Ralu 1

18.03.2013, 21:50

foarte bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta