Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Tot gustul acestui pui il da sosul care este....mmmm....delicios!!!!
Puiul curatat, portionat, spalat, il punem intr-un vas incapator ,unde am amestecat toate ingredientele pentru sos, inclusiv verdeata; amestecam cu mana sa se prinda bine ingredientele pe carne, acoperim si lasam la frigider peste noapte;
Rasturnam carnea cu tot cu sos in tava, mai adaugam 1 ceasca cu apa, acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 30-40 min; spre sfarsit descoperim si mai lasam cateva minute sa se rumeneasca, dupa care se poate servi cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura si salata de sezon.
1
sosul din tava nu trebuie condimentat, doar daca avem gusturi mai puternice
2
daca sosul a scazut prea mult la cuptor, dupa ce am scos carnea, adaugam putina apa, amestecam,potrivim de gust si lasam cateva secunde pe foc
3
daca ni se pare prea dulce, in loc de apa, putem adauga vin
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult