Pui pe sticla

de madi_marin in Pui, 21 Ian 2010 | 4395 vizualizari

 

N-am apucat sa fac decat o poza preparatului. A ,,zburat ,,imediat de pe platou...Un fel de ...,,zboara ,puiule, zboara,,....Oricum....e delicios si foarte fraged.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • condimente
  • ulei
  • 1 sticla de bere.....dar nu cu bere, ci cu apa...
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Se curata puiul de varfurile aripilor, se spala si se unge cu ulei. Se ,,maseaza,, cu condimente foarte bine.


intr-o tava se pune o sticla de bere plina cu apa si pe ea se aseaza puiul.Se pun 2-3 cani de apa in tava si se baga puiul la cuptorul incins. Din cand in cand se roteste sticla si se uda puiul cu zeama din tava.E gata cam in 2 ore , char 2 ore si jumatate daca il doriti mai crocant.


Noi l-am servit cu mujdei.

 

TIPS-URI

1

Se asteapta ca sa se rumeneasca putin pielea puiului si de-abia atunci incepe sas e stropeasca cu zeama din tava. Altfel condimentele nu vor mai sta pe el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

21.01.2010, 22:35

prima mancare preparata de fiul meu a fost pui pe sticla , el a avut ideea sa puna in apa din sticla rozmarin , evaporandu -se apa ,puiul a fost delicios imi place madi trebuie sa tinem cont si sa ne amintim retete simple , sanatoase si gustoase.

Teo 1

21.01.2010, 22:44

e f. sanatos si are un gust aparte.

elena1988 1

15.03.2011, 13:26

la cat de bine arata si rumen este te cred ca si-a luat zborul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de pui