Pui pe sticla

de madi_marin in Pui, 21 Ian 2010 | 4188 vizualizari

 

N-am apucat sa fac decat o poza preparatului. A ,,zburat ,,imediat de pe platou...Un fel de ...,,zboara ,puiule, zboara,,....Oricum....e delicios si foarte fraged.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • condimente
  • ulei
  • 1 sticla de bere.....dar nu cu bere, ci cu apa...
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Se curata puiul de varfurile aripilor, se spala si se unge cu ulei. Se ,,maseaza,, cu condimente foarte bine.


intr-o tava se pune o sticla de bere plina cu apa si pe ea se aseaza puiul.Se pun 2-3 cani de apa in tava si se baga puiul la cuptorul incins. Din cand in cand se roteste sticla si se uda puiul cu zeama din tava.E gata cam in 2 ore , char 2 ore si jumatate daca il doriti mai crocant.


Noi l-am servit cu mujdei.

 

TIPS-URI

1

Se asteapta ca sa se rumeneasca putin pielea puiului si de-abia atunci incepe sas e stropeasca cu zeama din tava. Altfel condimentele nu vor mai sta pe el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

21.01.2010, 22:35

prima mancare preparata de fiul meu a fost pui pe sticla , el a avut ideea sa puna in apa din sticla rozmarin , evaporandu -se apa ,puiul a fost delicios imi place madi trebuie sa tinem cont si sa ne amintim retete simple , sanatoase si gustoase.

Teo 1

21.01.2010, 22:44

e f. sanatos si are un gust aparte.

elena1988 1

15.03.2011, 13:26

la cat de bine arata si rumen este te cred ca si-a luat zborul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
VIDEO: Cum sa prepari pui cu curry in 10 minute