Pui pe sticla

de madi_marin in Pui, 21 Ian 2010 | 6485 vizualizari

 

N-am apucat sa fac decat o poza preparatului. A ,,zburat ,,imediat de pe platou...Un fel de ...,,zboara ,puiule, zboara,,....Oricum....e delicios si foarte fraged.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • condimente
  • ulei
  • 1 sticla de bere.....dar nu cu bere, ci cu apa...
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Se curata puiul de varfurile aripilor, se spala si se unge cu ulei. Se ,,maseaza,, cu condimente foarte bine.

intr-o tava se pune o sticla de bere plina cu apa si pe ea se aseaza puiul.Se pun 2-3 cani de apa in tava si se baga puiul la cuptorul incins. Din cand in cand se roteste sticla si se uda puiul cu zeama din tava.E gata cam in 2 ore , char 2 ore si jumatate daca il doriti mai crocant.

Noi l-am servit cu mujdei.

TIPS-URI

1

Se asteapta ca sa se rumeneasca putin pielea puiului si de-abia atunci incepe sas e stropeasca cu zeama din tava. Altfel condimentele nu vor mai sta pe el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

21.01.2010, 22:35

prima mancare preparata de fiul meu a fost pui pe sticla , el a avut ideea sa puna in apa din sticla rozmarin , evaporandu -se apa ,puiul a fost delicios imi place madi trebuie sa tinem cont si sa ne amintim retete simple , sanatoase si gustoase.

Teo 1

21.01.2010, 22:44

e f. sanatos si are un gust aparte.

elena1988 1

15.03.2011, 13:26

la cat de bine arata si rumen este te cred ca si-a luat zborul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui