Pui Romantic cu capsuni

de mimmi in Pui, 15 Iun 2011 | 4424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui file
  • 250gr capsuni
  • 150gr cas razalit{se poate folosi mozzarella}
  • plante aromatice:busuioc,oregano
  • ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • sare.
  • piper,
  • boia dulce
  • 1lingura miere
  • 1lingura de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Romantic cu capsuni:

Sectionati fileurile de pui pe latime, desfaceti-le pe din 2, bateti carnea, presarati sare, piper si boia. Tocati plantele aromate(ale mele au fost uscate).

 Presarati pe fiecare fileu cate 1-2 linguri de ierburi aromatice si cascavalul razalit. Infasurati bine fileurile si prindeti-le cu scobitori.
Puneti rulourile de pui la prajit in putin ulei de masline, la foc mediu. Presarati peste ele ierburi aromatice, piper si boia.

Cat timp se prajesc rulourile, va ocupati de garnitura. Spalati capsunile, taiati-le in 2 si pentru cateva minute doar,asezonatile intr-o craticioara pe foc, cu 1lingura de unt,mierea si  stropiti-le cu suc de lamaie dupa gust. Cand rulourile sunt  rumenite, scoateti-le pe un platou,pe un servet absorvant sa se raceasca putin. Scoateti scobitorile cand rulourile sunt caldute. Decorati platoul de servire cu garnitura de capsuni si obtineti un regal culinar romantic,o combinatie aromata si inedita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Romantic cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu struguri