Pui Shanghai

de MIUTA in Pui, 26 Oct 2012 | 5651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • o lingura mustar
  • 2 linguri vin alb sec
  • o lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Taiem pieptul de pui felii lungi si subtiri de un centimetru.Amestecam ouale,mustarul,vinul,sosul de soia.Adaugam piper si sare dupa gust.Eu am pus putina sare deoarece sosul de soia era sarat.Adaugam faina,sa fie un aluat putin mai gros decat la clatite.


Punem o tigaie cu ulei la incins.Bucatile de carne le masam cu putin condiment pentru pui sau cu un cub knor cu gust de gaina.Dam bucatile de carne prin faina,apoi prin amestecul cu ou si le prajim in ulei pana se rumenesc frumos.


Se servesc alaturi de o garnitura de orez,taitei de orez sau legume.


Noi am servit alaturi de orez.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga in compozitia de ou si susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

MIUTA 1

05.03.2014, 11:25

Multumesc

MOKUSKA 1

25.04.2014, 10:00

MIUTA 1

25.04.2014, 10:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sunca si ciuperci