Pui Shanghai

de lia maria in Pui, 14 Iul 2010 | 52400 vizualizari

 

Este o reteta rapida si usoara. Se serveste cu garnitura de taitei sau legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1 lingura vin alb
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Pieptul de pui il taiem in fasii subtiri (1cm). Intr-un bol batem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul, vinul, susanul, sare si piper dupa gust amestecand totul. Adaugam si faina si amestecam pana la omogenizare.



Punem o tigaie cu ulei de palmier la incins.



Luam rand pe rand bucatile de pui, le trecem prin pesmet apoi prin amestecul de ou si le prajim pe ambele parti .



Scoatem puiul pe servet absorbant pentru a elimina excesul de ulei.



Eu am servit cu garnitura de taitei, dar nu am mai apucat sa fac poze…



Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

17.07.2010, 02:17

si 5 furcu

Sidy 1

17.07.2010, 08:26

O minunatie !!!

elena1988 1

13.03.2011, 18:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu