Pui Tikka Masala

de Bucataras in Pui, 26 Mar 2011 | 2881 vizualizari

 

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

 

INGREDIENTE

  •  5 pulpe superioare de pui fara piele
  • sucul proaspat de la o lamiie
  • o lingurita de boia iute
  • 2 lingurite de boia dulce
  • o lingurita de seminte de chimen
  • o lingurita de boabe de coriandru
  • o ceapa tocata
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 4 centimetri bucata ghimbir tocata
  • 2-3 centimetri bucata ghimbir ras
  • 1 ardei verde curatat de seminte si tocat
  • 1 lingurita de curry
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingura de otet balsamic alb
  • 400 gr rosii tocate Cirio Polpa
  • o lingura de pasta de rosii Cirio Pasata
  • o mina de frunze proaspete de patrunjel tocat
  • 125 ml iaurt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tikka Masala:

Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

kamy 1

27.03.2011, 19:09

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:21

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci gratinat