Pui Tikka Masala

de Bucataras in Pui, 26 Mar 2011 | 3356 vizualizari

 

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

 

INGREDIENTE

  •  5 pulpe superioare de pui fara piele
  • sucul proaspat de la o lamiie
  • o lingurita de boia iute
  • 2 lingurite de boia dulce
  • o lingurita de seminte de chimen
  • o lingurita de boabe de coriandru
  • o ceapa tocata
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 4 centimetri bucata ghimbir tocata
  • 2-3 centimetri bucata ghimbir ras
  • 1 ardei verde curatat de seminte si tocat
  • 1 lingurita de curry
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingura de otet balsamic alb
  • 400 gr rosii tocate Cirio Polpa
  • o lingura de pasta de rosii Cirio Pasata
  • o mina de frunze proaspete de patrunjel tocat
  • 125 ml iaurt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tikka Masala:

Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

kamy 1

27.03.2011, 19:09

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:21

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui rustic cu cartofi , la vas roman