Pui umplut

de Miha in Pui, 6 Ian 2010 | 11067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 200 g mix legume congelate
  • 1 capatana usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • ulei
  • 1 punga magica Knorr (eu am folosit doar punga, fara condimente)
  •  500 ml vin alb
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Puiul se curata si se spala foarte bine.

Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca impreuna cu 1 lingura de ulei, sare, piper, boia de ardei si cimbru.

Cu acest amestec se unge puiul pe toate partile, chiar si inauntru. Cu atentie incercam sa dezlipim pielea de pe pulpe si piept si punem si sub piele din amestecul de condimente.

Intr-un vas incapator punem puiul si turnam deasupra vinul si cateva linguri de ulei. Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru cateva ore.

Umplem puiul cu legume, il legam bine de picioare ( sa nu se desfaca, nu ca sa n-o ia la fuga :)) ) si-l punem in punga magica. Dam la cuptor pentru minim 1 ora. Dupa acest timp rupem punga ( atentie la aburi! ) si mai lasam pana se rumeneste. Din cand in cand stropim puiul cu sosul din tava.

Se serveste cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (4)

madi_marin 1

07.01.2010, 08:50

pana acum am facut pui sub orice forma, numai umplut nu. dar o sa incerc.....arata de te lingi pe degete doar uitandu-te....

liana_geicu 1

07.01.2010, 14:26

Deja imi ploua in gura; cred ca este foarte gustos, o sa fac si eu!

luminita20_2006 1

07.01.2010, 20:48

ce bunatate

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate in bere