Pui umplut cu naut si broccoli

de Bya Ralu in Pui, 19 Apr 2016 | 781 vizualizari

 

Un pui excelent facut la vasul roman

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 1 conserva de naut
  • 100 g broccoli
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • apa
  • menta
  • praf de curcuma/vegeta/fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu naut si broccoli:

Puiul se spala bine si se lasa deoparte sa se usuce de apa.


Intr-o tigaie punem nautul scurs de zeama, ceapa taiata feliute si putin ulei de masline.


Punem si broccoli spalat si taiat in bucati mai mici,apa cat sa acopere, sare si piper si lasam putin sa fiarba pana cand scade apa.


La sfarsit se adauga cateva frunze de menta.


Condimentam puiul pe ambele parti, il crestam si il umplem cu compozia de naut si broccoli,ce ramane se pune in vasul roman, iar deasupra punem puiul umplut.


Punem apa,acoperim cu capac si dam la cuptorul preincalzit pentru circa 1:30 minute, intre timp se mai completeaza cu apa daca este nevoie si se intoarce puiul pe partea cealalta.


Cand timpul a scazut, scoatem capacul si lasam sa se rumeneasca circa 20 minute.


Se serveste cald cu umplutura de naut si sos de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu naut si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

roxana_simona 1

21.04.2016, 14:58

bun

Bya Ralu 1

22.04.2016, 16:34

Camelya 1

12.05.2016, 11:41

Ce puisor delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu fasole galbena