Puiul imparatesei

de Mitinita in Pui, 9 Iun 2012 | 6114 vizualizari

COMENTARII (46)

anomisana 1

10.06.2012, 14:38

Pare simplu de facut, arata delicios si este deja la favorite.De executat curand.

alinutzika 1

10.06.2012, 16:11

arata grozav!

LUK 1

10.06.2012, 17:50

am salvato!tre sa mi cumpar wok acum

gaby_duceag 1

10.06.2012, 17:58

Arata de mare chef

Sim0na 1

10.06.2012, 21:41

De acord cu Gaby!!

Bya Ralu 1

10.06.2012, 21:51

delicios

Mitinita 1

11.06.2012, 11:36

gaby,am pus si eu cateva picaturi acolo si niste ceapa verdedar m-ai trag eu cu ochiul la aia mai priceputi si mai fur putina meserie

Mitinita 1

11.06.2012, 11:36

Luk,poti sa faci si in tigaie normala

Criss 1

11.06.2012, 11:52

Delicios. Reteta de MasterChef.

mihaelar63 1

13.06.2012, 10:44

CE-mi plac mie preparatele acestea cu sos catifelat
Trebuie incercata

Mihaela11_jo 1

13.06.2012, 21:41

Delicios

feliciacristea46 1

14.06.2012, 06:29

ce rost are oul in amestecul ptr. carne ? parca seamana cu compozitia de clatite - ou cu amidon !

Mitinita 1

23.07.2012, 16:08

felicia,oul cu amidon formeaza o crusta pe bucatile de pui.le confera si mai multa aroma pregatite astfel. Este o tehnica intalnita in bucataria chinezeasca.

Sidy 1

15.09.2012, 08:10

Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

dobrezaira 1

15.09.2012, 09:29

La Multi Ani! super prezentarea

jolygina 1

15.09.2012, 10:05

MotanLaOale 1

15.09.2012, 10:07

La multi ani!

scortisoara 1

15.09.2012, 12:35

La multi ani! foarte bine arata!

Bucataras 1

15.09.2012, 17:52

la multi ani, Mi-ti-ni-ta!

RuxyRux 1

15.09.2012, 19:31

La Multi Ani din toata inima draga mea Miti! Sa te bucuri din plin de tot ceea ce viata ti-a daruit!

klausenburger_adica Lacrima 1

15.09.2012, 21:51

La multi ani frumosi si fericiti, din plin haruiti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mozzarella si cus-cus, la cuptor