Puiul imparatesei

de -Miti- in Pui, 9 Iun 2012 | 4033 vizualizari

 

Adica Empress Chicken.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru sos:
  • 100 ml de supa de pui
  • 50 gr de zahar
  • 2 linguri de sos de soia
  • 2 linguri de otet din vin alb
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de amidon alimentar
  • Ingredientele ptr Puiul imparatesei
  • 1 piept de pui,taiat in cuburi de 2 cm
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 ou
  • 2 linguri de amidon alimentar
  • 3 cepe verzi,taiate in bucati
  • cayenne
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puiul imparatesei:


Ingredientele pentru sos vor fi introduse intr-un borcan,care se va scutura bine ca sa se imbine aromele. Se pune deoparte pana cand avem nevoie sa il folosim.


Bucatile de pui se vor amesteca impreuna cu lingura de sos de soia,apoi se adauga oul,cayenne-ul si amidonul alimentar. Se amesteca.


Punem pe foc un wok si cand s-a incalzit adaugam ulei si prajim bucatile de pui. Nu le vom suprapune in wok,ci le vom praji pe rand.


Scoatem cuburile de pui si le lasam deoparte.


Prajim ceapa verde,apoi adaugam sosul din borcan. Cand incepe sa se ingroase,adaugam bucatile de pui si lasam inca putin pe foc.


Se serveste cu orez alb simplu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Puiul imparatesei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Bucataras 1

15.09.2012, 17:52

la multi ani, Mi-ti-ni-ta!

RuxyRux 1

15.09.2012, 19:31

La Multi Ani din toata inima draga mea Miti! Sa te bucuri din plin de tot ceea ce viata ti-a daruit!

klausenburger_adica Lacrima 1

15.09.2012, 21:51

La multi ani frumosi si fericiti, din plin haruiti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf taranesc la cuptor