Piept de pui cu smântână şi ciuperci

de Bucataras Dragos in Pui, 10 Apr 2009 | 9161 vizualizari

 

PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI, FOARTE DELICIOS.

 

INGREDIENTE

6 felii de piept de pui, 2 cutii de ciuperci champignon, o ceapa, un pahar de vin, unt (cam 2 linguri), 400 grame de smantana, patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smântână şi ciuperci:

Se prajeste in unt pieptul de pui, apoi se lasa putin deoparte pana se caleste ceapa. Peste ceapa calita se adauga ciupercile curatate si taiate felii, apoi vinul. Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac, iar cand este gata se pun feliile de piept de pui, apoi smantana. Se lasa sa dea un clocot, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjel tocat marunt. Se serveste cald, cu mamaliga!


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smântână şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

01.12.2011, 21:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati si ciuperci cu pulpe de pui la cuptor