Chicken fingers

de Dya Daniela Andrei in Pui, 4 Sep 2015 | 4856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 2 oua mari
  • 100 gr faina alba
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken fingers:

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.

Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.

Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute.

Le punem intr-o tigaie, in uleiul incins, pana se rumenesc uniform.
(Focul trebuie sa fie mediu, altfel se usuca excesiv).

Se servesc calde cu sos de usturoi (sau asa cum va place).

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente: pudra de ardei iute, usturoi, boia dulce.

2

Fasiile de carne pot fi trecute prin fulgi de porumb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken fingers" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 17:49

Clatite cu sos de caramel cu portocale, o reteta de desert rapid, delicios si aromat

pe 05.09 la 16:34

Pui gratinat la cuptor, reteta simpla si savuroasa, usor de preparat

pe 04.09 la 19:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor