Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

de Mitinita in Multicooking, 9 Oct 2019 | 4520 vizualizari

 

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune se poate servi cu orice fel de garnitura, sub forma de sandvis, burger sau tacos. 

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita boia de ardei afumata
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1/2 lingurita chimion
  • 250 ml apa sau supa
  • 1/2 cana de ketchup sau sos Bbq
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune:

Carnea de porc se taie in patru bucati de marime egala.

Zaharul brun, sarea, boiaua dulce si afumata, pudra de usturoi si chimenul se amesteca.

Bucatile de carne se dau prin amestecul de condimente.

Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune se seteaza pe BROWN/SAUTE. Se adauga o lingura de ulei si se prajesc bucatile de carne.

Se prajesc pe rand sau se pun cel mult doua bucati, daca incap. 

Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se adauga in aparatul de gatit 50 de ml de apa. Cu ajutorul unei spatule de lemn se indeparteaza toate reziduurile de pe fundul aparatului.

Se adauga apa sau supa amestecata cu kechupul sau sosul Bbq si se toarna in Multicooker.

Se pun bucatile de carne si se inchide capacul.

Se inchide supapa de abur.

Se seteaza aparatul pe MANUAL HIGH la 40 de minute.

Cand a expirat timpul, se mai lasa 10 minute, apoi se elimina aburul. Folositi o manusa de bucatarie.

Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se rup in bucati, cu ajutorul unei furculite.

Se mai poate adauga din sos, care este plin de arome.

Se poate servi cu orice fel de garnitura, sub forma de sandvis, burger sau tacos. Noi am servit cu orez si tacos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu pipote si legume, la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune