Pulpa de curcan afumata, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de AlexTeacher in Slow Cooker, 21 Feb 2017 | 2240 vizualizari

 

Slow cooking at its best ! Carnea afumata cade de pe os, e suculenta si mega, mega frageda ! Altceva n-am ce sa mai spun ! 

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pulpa de curcan, afumata 
  • 100 ml apa 
  • mix condiment Barbecue – dupa gust
  • 1 lingura miere  
  • piper amestec – dupa gust
  • sare – dupa gust
  • 25 g unt 
  • 2 linguri ulei de masline 
  • 40 ml vin roze  
  • 2 crengute cimbru proaspat 
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan afumata, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

  • Asezonati pulpa de curcan cu amestec Barbecue si piper amestec;

  • Adaugati-o in slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital impreuna cu vinul roze, crengutele de cimbru proaspat, apa, untul si uleiul de masline;

  • Setati aparatul slow cooker Crock-Pot pe programul de gatire "high" si timpul de 5 ore;

  • Cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere – asezonati cu sare si piper amestec daca este cazul;

  • La finalul programului de gatire, scoateti din slow cooker Crock-Pot si serviti fierbinte alaturi de ce garnitura doriti;

    Pofta buna !

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan afumata, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taietei patrati la slow cooker Crock-Pot 4,7 L