Pulpa de curcan afumata, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de AlexTeacher in Slow Cooker, 21 Feb 2017 | 1058 vizualizari

 

Slow cooking at its best ! Carnea afumata cade de pe os, e suculenta si mega, mega frageda ! Altceva n-am ce sa mai spun ! 

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pulpa de curcan, afumata 
  • 100 ml apa 
  • mix condiment Barbecue – dupa gust
  • 1 lingura miere  
  • piper amestec – dupa gust
  • sare – dupa gust
  • 25 g unt 
  • 2 linguri ulei de masline 
  • 40 ml vin roze  
  • 2 crengute cimbru proaspat 
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan afumata, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:



  • Asezonati pulpa de curcan cu amestec Barbecue si piper amestec;




  • Adaugati-o in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital impreuna cu vinul roze, crengutele de cimbru proaspat, apa, untul si uleiul de masline;




  • Setati aparatul slow cooker Crock-Pot pe programul de gatire "high" si timpul de 5 ore;




  • Cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere – asezonati cu sare si piper amestec daca este cazul;




  • La finalul programului de gatire, scoateti din slow cooker Crock-Pot si serviti fierbinte alaturi de ce garnitura doriti;


    Pofta buna !






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan afumata, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rahela Velicu 1

21.02.2017, 20:36

Rocsi 1

21.02.2017, 21:04

O bucatica as lua si eu ca este atat de apetisanta!

miki_a 1

22.02.2017, 06:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L