Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor

de mihaelar63 in Curcan, 9 Mai 2015 | 17424 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

09.05.2015, 13:11

bun bun

Bucataras Medi 1

09.05.2015, 13:32

bun.

Ela68 1

09.05.2015, 13:49

ce bine arata !

kukibella 1

09.05.2015, 14:43

mirela0911 1

09.05.2015, 14:53

Yummy!

Constelatialeu 1

09.05.2015, 14:53

Nu stiu ce am eu cu`curcanul/curca nu le sufar..imi place sa fac ciorba din gatul lor,cam atat...

Merisor 1

09.05.2015, 15:39

Cat de bine mai arata!

Catalina L 1

09.05.2015, 16:12

Buna pulpa ai mai facut

mihaelar63 1

09.05.2015, 17:06

Leoaico poate ai nimerit tu vre-un curcan atos de ala pe stil vechi ) Soiurile noi nu au oasele ca si puii .Si ce sa spun , important este cine si cum le prepara

mihaelar63 1

09.05.2015, 17:08

Catalina chiar foarte buna mi-a iesit pentru o reteta realizata la moment

MOKUSKA 1

09.05.2015, 17:18

Ce culoare are

mihaelar63 1

09.05.2015, 17:29

Veve , boia de boia de Szeged

robert_b 1

09.05.2015, 18:00

ce bune!

mihaelar63 1

09.05.2015, 18:46

Multumesc Robert

diaconta 1

09.05.2015, 20:10

Micutza Luana 1

09.05.2015, 20:32

yamiii buna papica

Rocsi 1

09.05.2015, 21:25

Mmm, cam apetisant!

Bya Ralu 1

10.05.2015, 14:54

Buna

tarasmariana 1

10.05.2015, 18:49

O bunatate!

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 23:33

Ce bine arata!

Gicuta 1

11.05.2015, 08:40

Anett 1

11.05.2015, 09:26

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu mazare si cartofi