Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor

de mihaelar63 in Curcan, 9 Mai 2015 | 17030 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

09.05.2015, 13:11

bun bun

Bucataras Medi 1

09.05.2015, 13:32

bun.

Ela68 1

09.05.2015, 13:49

ce bine arata !

kukibella 1

09.05.2015, 14:43

mirela0911 1

09.05.2015, 14:53

Yummy!

Constelatialeu 1

09.05.2015, 14:53

Nu stiu ce am eu cu`curcanul/curca nu le sufar..imi place sa fac ciorba din gatul lor,cam atat...

Merisor 1

09.05.2015, 15:39

Cat de bine mai arata!

Catalina L 1

09.05.2015, 16:12

Buna pulpa ai mai facut

mihaelar63 1

09.05.2015, 17:06

Leoaico poate ai nimerit tu vre-un curcan atos de ala pe stil vechi ) Soiurile noi nu au oasele ca si puii .Si ce sa spun , important este cine si cum le prepara

mihaelar63 1

09.05.2015, 17:08

Catalina chiar foarte buna mi-a iesit pentru o reteta realizata la moment

MOKUSKA 1

09.05.2015, 17:18

Ce culoare are

mihaelar63 1

09.05.2015, 17:29

Veve , boia de boia de Szeged

robert_b 1

09.05.2015, 18:00

ce bune!

mihaelar63 1

09.05.2015, 18:46

Multumesc Robert

diaconta 1

09.05.2015, 20:10

Micutza Luana 1

09.05.2015, 20:32

yamiii buna papica

Rocsi 1

09.05.2015, 21:25

Mmm, cam apetisant!

Bya Ralu 1

10.05.2015, 14:54

Buna

tarasmariana 1

10.05.2015, 18:49

O bunatate!

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 23:33

Ce bine arata!

Gicuta 1

11.05.2015, 08:40

Anett 1

11.05.2015, 09:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de curcan umplute