Pulpa de curcan cu legume

de Panacris in Curcan, 7 Sep 2012 | 3403 vizualizari

 

O friptura pe placul tuturor!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de curcan 800 g,
  • legume wellnes (asa scria pe ambalaj:D), (ardei gras rosu si galben, morcovi baby, fasole verde la metru, pastai de mazare, sparanghel verde, porumb de lapte baby ) 450 g.,
  • rosii proaspete 4 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • amestec de verdeturi (oregano, rozmarin, busuioc, cimbru, lamaita),
  • usturoi dupa gust,
  • ulei de masline 100 ml
  • vin alb demisec 250 ml.
  • apa 250 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu legume:

Carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Se pune la prajit in ulei de masline cca. 15 minute la foc iute ptr a se rumeni. Se asezoneaza de sare, piper si mirodenii, adaugandu-se apoi vinul si apa. Se introduce in cuptorul preincins si lasa cca. 30 de minute neacoperit, la 180 de grade. Dupa ce carnea s-a rumenit, se adauga legumele, rosiile taiate felii, cateii de usturoi intregi si se mai lasa la cuptor acoperit, de data asta, cca. 20 de minte, la 150 de grade, pana se gatesc legumele.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mena29 1

08.09.2012, 08:54

Ce bun,ce bun!

Sim0na 1

09.09.2012, 10:55

Ce bunatate!!

adry88 1

09.09.2012, 11:18

apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu mix de legume la cuptor