Curcan cu legume

de alldaycooking in Curcan, 14 Feb 2012 | 1699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de curcan
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet de vin
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 lingurita amidon
  • ghimbir
  • piper alb
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3  catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu legume:

Pieptul de curcan l-am taiat fasiute subtiri. Din 2 linguri ulei de masline, 2 linguri sos de soia, 1 lingura otet de vin si o lingurita de amidon am preparat o marinata in care am pus fasiutele de carne de curcan si am lasat la rece 30 de minute. Am prajit carnea in ulei de masline si am adaugat 2 linguri de sos de soia, ghimbir si piper inainte de a lua de pe foc. Separat am calit cei 3 catei de usturoi, apoi am adaugat morcovii, telina si ardeiul taiate fasii. Am amestecat legumele timp de aproximativ 1 minut apoi am adaugat 3-4 linguri de apa, am acoperit cu un capac si am lasat legumele sa fiarba inabusit. Cand legumele au fost facute am adaugat carnea si am amestecat timp de cateva secunde fara a lua tigaia de pe foc. Noi am servit alaturi de orez fiert.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

alldaycooking 1

15.02.2012, 07:53

Multumesc frumos!

gaby_gabytza 1

15.02.2012, 08:36

place

jolygina 1

19.02.2012, 10:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Curcan cu legume, portocale si ghimbir