Tocanita cu carne de curcan

de AndraAli in Curcan, 29 Iul 2014 | 9034 vizualizari

 

rapid usor delicios:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpe dezosate de curcan
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei capia
  • 1 gogosar
  • 1 legatura de marar proaspat
  • 100 gr bulion
  • sare,piper,paprika
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de curcan:

1. Punem carnea la fiert pt 20 de minute.


2. Intr-o tigaie punem ceapa taiata solzisori la calit.Adaugam peste morcovul taiat rondele,usturoiul,gogosarul taiat cubulete mici,la fel si ardeiul capia.


3. Lasam sa se caleasca 5 minute dupa care adaugam rosiile.Lasam sa se caleasca inca 5 minute,dupa care adaugam 1 pahar de apa fierbinte .Dam focul la mic si lasam sa fiarba.


4. Luam carnea o taiem cubulete si o adaugam peste legume in tigaie.


5. Condimentam si punem jumatate din legatura de marar taiata marunt.


6. Cand e aproape gata punem bulionul si restul de marar.Mai lasam cateva minute pe foc si e gata.

 

TIPS-URI

1

Se mananca cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

29.07.2014, 14:03

buna

MotanLaOale 1

29.07.2014, 20:54

Rocsi 1

29.07.2014, 21:25

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu paste