Pulpa de curcan cu orez la cuptor

de adasev12 in Curcan, 3 Apr 2011 | 12040 vizualizari

COMENTARII (18)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2011, 13:24

chiar e mai bun la cuptor, de fapt tot cefaci la cuptor are al gust

elena1988 1

03.04.2011, 13:51

kukibella 1

03.04.2011, 14:29

aziz 1

03.04.2011, 14:34

super gustos

Lau 1

03.04.2011, 15:28

Rocsi 1

03.04.2011, 15:38

bunnnn

mamaieelena 1

03.04.2011, 18:09

Mihaela11_jo 1

03.04.2011, 20:08

Ce aromata

adasev12 1

04.04.2011, 00:18

DANA, ASA E

adasev12 1

04.04.2011, 00:19

elena, kuki....

adasev12 1

04.04.2011, 00:19

mona mersi
sufletista....

adasev12 1

04.04.2011, 00:20

rocsi, mamaie---
mihaela....

MotanLaOale 1

04.04.2011, 08:42

RuxyRux 1

04.04.2011, 09:03

Imi place mult tot ce gatesti tu Ada...arata intr-un mare fel

diaconta 1

04.04.2011, 11:31

foarte bine arata

adasev12 1

04.04.2011, 11:59

motane....

adasev12 1

04.04.2011, 11:59

ruxy...esti mult mult prea draguta ...mersi frumos

adasev12 1

04.04.2011, 12:00

dia....mersi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor