Pulpa de curcan cu orez la cuptor

de adasev12 in Curcan, 3 Apr 2011 | 12041 vizualizari

COMENTARII (18)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2011, 13:24

chiar e mai bun la cuptor, de fapt tot cefaci la cuptor are al gust

elena1988 1

03.04.2011, 13:51

kukibella 1

03.04.2011, 14:29

aziz 1

03.04.2011, 14:34

super gustos

Lau 1

03.04.2011, 15:28

Rocsi 1

03.04.2011, 15:38

bunnnn

mamaieelena 1

03.04.2011, 18:09

Mihaela11_jo 1

03.04.2011, 20:08

Ce aromata

adasev12 1

04.04.2011, 00:18

DANA, ASA E

adasev12 1

04.04.2011, 00:19

elena, kuki....

adasev12 1

04.04.2011, 00:19

mona mersi
sufletista....

adasev12 1

04.04.2011, 00:20

rocsi, mamaie---
mihaela....

MotanLaOale 1

04.04.2011, 08:42

RuxyRux 1

04.04.2011, 09:03

Imi place mult tot ce gatesti tu Ada...arata intr-un mare fel

diaconta 1

04.04.2011, 11:31

foarte bine arata

adasev12 1

04.04.2011, 11:59

motane....

adasev12 1

04.04.2011, 11:59

ruxy...esti mult mult prea draguta ...mersi frumos

adasev12 1

04.04.2011, 12:00

dia....mersi

COMENTEAZA

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de curcan cu ciuperci si cascaval