Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde

de Ina in Oaie, 5 Iun 2013 | 5275 vizualizari

 

In caz ca va era dor de miel... :))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de spate , de miel
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 fire de usturoi verde
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde:

Spalam pulpa de miel in apa rece si o asezam intr-un vas termorezistent, uns cu ulei. Presaram sare, piper, stropim cu vin , apoi acoperim cu ceapa si usturoiul verde, tocate in bucati marisoare. Maciulia de la usturoi o portionam in 2-3 bucati si o indesam in buzunarase  facute-n carne cu ajutorul unui cutit.

Adaugam in vas un pahar cu apa rece si bagam totul la cuptor pentru cca 60 minute, avand grija sa intoarcem friptura pe toate partile, pentru a se rumeni uniform.

Servim cu salata verde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

_Alina_ 1

06.06.2013, 09:10

Satisfyyourcravings 1

06.06.2013, 12:11

Ce combinație proaspătă!

babi5 1

06.06.2013, 14:32

buna fripturica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura