Pulpa de miel umpluta

de dantes in Oaie, 6 Mai 2013 | 6995 vizualizari

 

Imi place tare mult

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel din fata
  • 1 kg maruntaie de miel
  • 500 gr carne de porc grasa
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • usturoi si patrunjel verde
  • sare, piper dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel umpluta:

Se pune la fiert mai intai carnea de porc, apoi maruntaiele de miel. Cand sunt aproape fierte se scot, se dau prin masina de tocat, se adauga ouale, usturoiul si patrunjelul tocat marunt si se framanta bine. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Desfacem cu atentie pielita de pe pulpa pana cand formam un buzunar in care introducem compozitia si coasem bine pielita pentru a nu iesi tocatura in afara in timpul coacerii.

Pulpa astfel pregatita se pune in tava impreuna cu uleiul si se asezoneaza cu patrunjel verde si se da la cuptor cam o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MIUTA 1

19.09.2013, 09:46

Sambata o sa fac si eu reteta ta.Nu stiam cum sa mai pregatesc deoarece am in congelator un berbecut si nu stiu prea multe variante cu carne de oaie.Multumesc pentru idee!

dantes 1

20.09.2013, 06:09

Cu placere

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 13:11

grozava pulpa

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde