Pulpa de porc cu carnati la tava

de mihaelar63 in Porc, 8 Iun 2013 | 2935 vizualizari

 

Imi place sa pregatesc aceasta preparat cand am mai multe persoane la masa . Se prepara fara a munci prea mult la ea si se poate portiona frumos .

 

INGREDIENTE

  • 1 buc . Pulpa porc[1-2 kg]
  • 1-2 carnati afumati de casa
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei iute uscat
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • cimbru tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu carnati la tava:


  1. Bucata de pulpa se inteapa cu cutitul transversal. Cu ajutorul cozii unei linguri de lemn se face loc si se introduce carnatul .

  2. Se sareaza pulpa si se prajeste in ulei , bine pe toate partile pana prinde crusta .

  3. Legumele se curata , se spala si se feliaza .

  4. Se scoate bucata de carne si in uleiul incins se caleste ceapa si ardeiul , spre sfarsit si rosia tocata .

  5. Intr-o tava potrivita ca marime se toarna deasupra sosul de legume , ardeiul iute farmitat , cimbrul tocat , o cana cu apa .

  6. Se da tava la cuptor acoperita timp de 30 minute la 220Grade . Dupa aceasta se descopera si se mai lasa inca aprox. 15 min sa se rumeneasca frumos .

  7. Friptura se feliaza dupa ce carnea s-a temperat putin .

  8. Eu am avut ca garnitura pireu de cartofi , dar merge la fel de bine cu ce preferati .


 

TIPS-URI

1

Prin prajirea initiala a bucatii de carne pana prinde crusta ,se ,, sigileaza '' suculenta fripturii. Veti obtine o friptura rumena dar suculenta in interior .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu carnati la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

08.06.2013, 21:07

O papica super buna

diaconta 1

08.06.2013, 21:29

o mancare care-mi place tare mult

Sim0na 1

10.06.2013, 11:55

Buna mancarica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca la ceaun