Pulpa de porc cu carnati la tava

de mihaelar63 in Porc, 8 Iun 2013 | 4436 vizualizari

 

Imi place sa pregatesc aceasta preparat cand am mai multe persoane la masa . Se prepara fara a munci prea mult la ea si se poate portiona frumos .

 

INGREDIENTE

  • 1 buc . Pulpa porc[1-2 kg]
  • 1-2 carnati afumati de casa
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei iute uscat
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • cimbru tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu carnati la tava:


  1. Bucata de pulpa se inteapa cu cutitul transversal. Cu ajutorul cozii unei linguri de lemn se face loc si se introduce carnatul .

  2. Se sareaza pulpa si se prajeste in ulei , bine pe toate partile pana prinde crusta .

  3. Legumele se curata , se spala si se feliaza .

  4. Se scoate bucata de carne si in uleiul incins se caleste ceapa si ardeiul , spre sfarsit si rosia tocata .

  5. Intr-o tava potrivita ca marime se toarna deasupra sosul de legume , ardeiul iute farmitat , cimbrul tocat , o cana cu apa .

  6. Se da tava la cuptor acoperita timp de 30 minute la 220Grade . Dupa aceasta se descopera si se mai lasa inca aprox. 15 min sa se rumeneasca frumos .

  7. Friptura se feliaza dupa ce carnea s-a temperat putin .

  8. Eu am avut ca garnitura pireu de cartofi , dar merge la fel de bine cu ce preferati .


TIPS-URI

1

Prin prajirea initiala a bucatii de carne pana prinde crusta ,se ,, sigileaza '' suculenta fripturii. Veti obtine o friptura rumena dar suculenta in interior .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu carnati la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

08.06.2013, 21:07

O papica super buna

diaconta 1

08.06.2013, 21:29

o mancare care-mi place tare mult

Sim0na 1

10.06.2013, 11:55

Buna mancarica!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

RETETA RECOMANDATA
Schnitzel vienez