Pulpa de porc cu cartofi la cuptor

de T I M E A in Porc, 16 Feb 2014 | 8924 vizualizari

 

Sunt sigura ca tuturor o sa placa carnea la cuptor alaturi de multe legume.
Imi place cum se combina gusturile legumelor cu condimentele si carnea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 cepe ( eu am ceapa micuta de la tara asa ca pun mai multe)
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • oregano
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu cartofi la cuptor:

Intr-un bol amestecam 2-3 linguri de ulei de masline cu sare, piper si oregano tocat marunt.


Tavalim carnea prin acest amestec apoi o crestam pe ambele parti si din loc in loc si punem in crestaturi bucati de usturoi.


Curatam si spalam legumele.


Cartofii in taiem in doua, ceapa la fel, morcovii rondele si pastarnacul mai groase.


Asezam carnea intr-o tava in care am pus putin ulei de masline si de jur imprejur asezam legumele. Presaram deasupra legumeleor sare si piper si foile de dafin.


Stropim deasupra cu un pic de vin, acoperim cu folie de Al. si dam la cuptor aprox 40 de min.


Dupa acest timp indepartam folia, intoarcem carnea si legumele de pe o parte pe alta, stropim cu vin si dam din nou la cuptor aprox 20-30 de minute. Verificam cu o furculita daca carnea e facuta.


Scoatem din cuptor feliem carnea si servim cu legumele din tava.


Pofta mare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Aurelia 07_07 1

16.02.2014, 19:37

O bunatate !

T I M E A 1

16.02.2014, 20:01

Rocsi , Aurelia multumesc

Xandrinne 1

11.12.2016, 10:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar