Pulpa de porc cu garnitura de orez

de Lau in Porc, 27 Mar 2011 | 1753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • o capatana usturoi
  • un varf de cutit cu sare
  • condimente pentru carne
  • 2 felii de slanina
  • o lingura ulei
  • 300 gr orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu garnitura de orez:

Carnea se spala si se taie bucati dupa care se pune la fiert .


In apa adaugam si un praf de sare,punem si slanina la fiert taiata felii subtiri.


Apa se pune cat sa acopera carnea.


Se spumeaza de cate ori este nevoie.Cand a scazut apa se adauga un catel de usturoi tocat marunt, o lingura de ulei.


Se rumeneste pe ambele parti.


Orezul se fierbe in apa cu sare,se scurge de apa se trece pe sub un jet de apa rece.


Eu am desfacut o lingura de pasta de tomate cu 2 linguri de apa si 1 catel de usturoi pisat si am pus deasupra la orez.


Restul de usturoi se curata se piseaza si se face mujdei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Cris2711 1

28.03.2011, 18:15

bunaaaa

Lau 1

28.03.2011, 20:47

mirela

Lau 1

28.03.2011, 20:47

cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale ardelenesti cu varza dulce