Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

de Constelatialeu in Porc, 31 Mar 2016 | 538 vizualizari

 

Leguma porcu' sa traiasca .....

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • leurda - o mana sanatoasa de leurda
  • 1/2 borcam de rosii cherry galbene conservate
  • condimente de Provance
  • cca 60 ml ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene:

Bucata de pulpa o portionam, apoi presaram sare si condimente de Provance, asezam intr-un vas de ceramica, acoperim cu hartie de copt si bagam la cuptor la foc mediu cca 1 ora, apoi scoatem din cuptor, dam deoparte hartia de copt, eliminam spuma formata. Leurda o taiem marunt, apoi o asezam peste pulpa de porc, turnam si uleiul, asezam rosioarele si dam din nou la cuptor cca 1/2 de ora, pana se rumeneste frumos.Se serveste cu orice fel de garnitura, piure, cartofi prajiti, orez sau ce va trece prin cap, eu mananc carnea....:)))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

01.04.2016, 20:51

Arata bine!

mihaelar63 1

03.04.2016, 00:47

Buna cu leurda

Camelya 1

04.04.2016, 15:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu ciuperci si rosii in sos de vin