Musaca cu dovlecei

de Dana_Retetegg in Porc, 20 Dec 2010 | 2223 vizualizari

 

Am pregatit o reteta de musaca foarte delicioasa. Am inlocuit un strat de cartofi cu unul de dovlecei, o combinatie gustoasa si savuroasa :) . Merita sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri bulion
  • 4 linguri sos de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu dovlecei:

Umplutura am pregatit-o din ceapa, sos de rosii, carne si condimente.

Am tocat ceapa foarte fin si am calit-o, apoi am adaugat carnea si bulionul. Am calit aproximativ 7-8 minute si spre final am condimentat cu cimbru, piper, sare.



Cartofii si dovleceii i-am taiat felii.



Am asezat in cratita pentru cuptor unsa cu ulei un strat de cartofi, apoi am pus umplutura de carne. Am incheiat cu un strat de dovlecei si am bagat compozitia la cuptor pentru 20 de minute.



Dupa 20 de minute am scos musacaua din cuptor si am pus peste ea sos de rosii.



Am mai lasat inca 35 de minute in cuptor la foc potrivit.



La final am adaugat patrunjel tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Am servit cu salata de sfecla rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Dana_Retetegg 1

20.12.2010, 16:59

thanks, thanks

aziz 1

20.12.2010, 17:05

babi5 1

21.08.2013, 15:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Pastitio