Tocana de cartofi cu ciolan afumat

de Bya Ralu in Porc, 15 Iul 2016 | 1250 vizualizari

 

Pastrasem o bucata de ciolan pe care am taiat-o cuburi si am pus-o la congelator

 

INGREDIENTE

  • Ciolan afumat taiat cuburi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei kapia
  • 4-5 cartofi
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu ciolan afumat:

Bucatelele de carne le punem intr-un ceaun cu ulei e masline la prajit cateva minute.


Adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul kapia taiat cuburi si lasam putin sa se caleasca legumele.


Punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba circa 40 minute.


Punem cartofii taiati cuburi,condimentele si apa si lasam sa fiarba si cartofii si sa scada zeama.


La sfarsit punem patrunjel proaspat tocat marunt!


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Zamfira 1

19.07.2016, 08:59

mihaelar63 1

20.07.2016, 00:45

Tocana de cartofi cu afumatura, este cea mai buna

denisizina24 1

20.07.2016, 08:51

Pentru a da un plus de culoare retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de mustar