Mazare cu carne afumata si carnati

de madab in Porc, 4 Feb 2015 | 1723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc afumata
  • 150 g carnati de casa
  • 400 g mazare
  • 1 cutie rosii intregi in sos
  • 2 cepe
  • 8 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne afumata si carnati:

Carnea se spala si taie bucati impreuna cu carnatii si se pun intr-o oala impreuna cu mazare, peste care se pune apa si foile de dafin si se da la fiert.


Intre timp curatam ceapa si usturoiul si le tocam. Le punem peste carne si mazare sa fiarba impreuna. La doar cateva minute se adauga si rosiile in sos si se lasa sa fiarba pana scade apa (dar nu de tot). Intr-un bol punem putina faina si putina zeama din oala si amestecam pana se face ca un sos. Sosul obtinut il turnam peste mazare si amestecam pana se ingroasa. Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne afumata si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

05.02.2015, 21:32

Buna!

mirela0911 1

06.02.2015, 15:13

elucubratiiculinare 1

08.02.2015, 17:01

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu coaste de porc