Pulpa de porc cu portocale

de Lau in Porc, 10 Mar 2014 | 2318 vizualizari

 

Multumesc Poliana pentru reteta(eu nu am avut dulceata de portocale)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 portocale
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • oregano
  • rozmarin
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu portocale:

Carnea o spalam si o stergem bine de apa,


Portocalele le spalam bine si razim coaja prin razatoarea mica,


Pisam usturoiul si amestecam cu sare,piper,coaja de portocale,boia de ardei,rozmarin,oregano dupa gust si putin ulei,


Ungem carnea cu amestecul de condimente,asezam intr-un vas termorezistent uns cu ulei,acoperim cu folie de aluminiu si dam la rece cca 2 ore,


Scoatem tava de la rece si adaugam zeama de la 1 portocala,100 ml vin si 100 ml apa,acoperim cu folie alimentara


Dam tava la cuptorul incalzit cca 1 ora dupa care luam folia si mai lasam pana se rumeste frumos deasupra,


Lasam sa se raceasca cca 10 min inainte sa feliem carnea,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (28)

Lau 1

12.03.2014, 09:25

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:47

tentanta

Lau 1

15.03.2014, 17:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat