Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor

de reisnaor_2006 in Porc, 25 Mai 2015 | 9198 vizualizari

 

O mancare satioasa si pe gustul nostru.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 400 g rosii in conserva
  • 5 catei de usturoi
  • oregano
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor:

       Pulpa de porc trebuie sa fie degresata si dezosata. Se spala, se zvanta si se portioneaza bucati mai groase.Acestea se dau cu putin ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza intr-o tava cu 4-5 linguri de apa. Se introduce recipientul  la cuptor pentru circa 25 de minute, avand grija sa se rumeneasca pe ambele parti.

       Rosile din conserva le taiem marunt,le curatam de coaja si le calim putin intr-o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga usturoiul feliute, oregano  si o cescuta de apa, apoi se toarna peste carnea rumenita si se mai lasa la cuptor inca 20 de minute. Pofta buna!

 

      

TIPS-URI

1

Daca vrem un sos mai gros, turnam sosul intr-o cratita si il fierbem pana capata consistenta dorita, apoi il punem inapoi peste carne.

2

Servim carnea fierbinte cu piure de catofi, insotita de muraturi sau salata verde.

3

Putem adauga vin,boia de ardei dulce,crengute de rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garnitura taraneasca de cartofi - Reteta simpla si gustoasa

ieri la 15:42

Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos

ieri la 09:40

Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă

pe 17.06 la 15:46

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rasol din cap de porc