Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor

de reisnaor_2006 in Porc, 25 Mai 2015 | 4403 vizualizari

 

O mancare satioasa si pe gustul nostru.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 400 g rosii in conserva
  • 5 catei de usturoi
  • oregano
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor:

Pulpa de porc trebuie sa fie degresata si dezosata. Se spala, se zvanta si se portioneaza bucati mai groase.Acestea se dau cu putin ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza intr-o tava cu 4-5 linguri de apa. Se introduce recipientul la cuptor pentru circa 25 de minute, avand grija sa se rumeneasca pe ambele parti.


Rosile din conserva le taiem marunt,le curatam de coaja si le calim putin intr-o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga usturoiul feliute, oregano si o cescuta de apa, apoi se toarna peste carnea rumenita si se mai lasa la cuptor inca 20 de minute. Pofta buna!



 

TIPS-URI

1

Daca vrem un sos mai gros, turnam sosul intr-o cratita si il fierbem pana capata consistenta dorita, apoi il punem inapoi peste carne.

2

Servim carnea fierbinte cu piure de catofi, insotita de muraturi sau salata verde.

3

Putem adauga vin,boia de ardei dulce,crengute de rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

miki_a 1

26.05.2015, 08:17

mirela0911 1

26.05.2015, 13:29

Tare gustos!

reisnaor_2006 1

26.05.2015, 14:00

cu drag Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa- reteta video