Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat

de gaby_duceag in Porc, 15 Ian 2012 | 10652 vizualizari

COMENTARII (117)

Sidy 1

16.01.2012, 08:20

Ce bunatate o fi fost...imi ploua in gura....

Silvioara 1

16.01.2012, 08:47

oooo, ce pofta mi-ai facut...

mena29 1

16.01.2012, 09:58

jolygina 1

16.01.2012, 11:04

si uite asa mai mancam ceva bun

DIANA B 1

16.01.2012, 11:26

Wow , ce-i pe-aici ... sa mori si alta nu

mihaelar63 1

16.01.2012, 12:28

Ca lume
Imi place marinata .
Daca carnatii sunt de casa[ si eu vreau , Mihaelar63 recomanda mai simplu sa le faci loc cu ajutorul la coada uneilinguri de lemn

mirela0911 1

16.01.2012, 13:17

mamaaaaa, ce bunatate!

alinutzika 1

16.01.2012, 15:17

ce deliciu.....

Cris2711 1

16.01.2012, 16:16

nu este bine sa ma uit flamanda la asa ceva

Ana_Maria269 1

16.01.2012, 16:39

wow! sunt sigura ca este delicioasa! felicitari

madi_marin 1

16.01.2012, 18:34

moamaaa....ce deliciozitate ai facut... aici e de mine... si daca-mi mai dai si o muratura...

Bunica 1

16.01.2012, 21:43

Gabiiii! Ce nebunieee! A fost un altfel de pomana porcului moldoveneasca la voi in farfurie. M-ai facut sa salivez

diana_k 1

17.01.2012, 08:08

wow ce bunatate!!

Mihaela11_jo 1

17.01.2012, 11:57

Tentatie absoluta

aziz 1

17.01.2012, 16:25

valeu cum arataaaaaaaaa!!!

Panacris 1

18.01.2012, 09:20

O pulpa grozava!!! De carnati ce sa mai spun

diaconta 1

18.01.2012, 09:24

faina pulpa are Gaby si carnatii introdusi cu maiestrie transforma totul in ceva irezistibil

gaby_duceag 1

18.01.2012, 09:31

pfoaaaaa))))))))

aziz 1

18.01.2012, 09:49

ce are gaby,Dio?carnati introdusi cu maiestrie?.........imimaaaaaaa

diaconta 1

18.01.2012, 09:50

pai citeste comentariile Mona,ea a zis,nu eu

aziz 1

18.01.2012, 09:57

)))))))))

gaby_duceag 1

18.01.2012, 10:15

da..am zis..subtil...

diaconta 1

18.01.2012, 10:29

asa de subtil incat unii ar trece cu vederea daca n-ar veni Diaconta sa faca recenzia

corina241 1

20.01.2012, 22:46

wow,ce-i aici

Cris2711 1

21.01.2012, 15:28

te-ai gandit ce ne oferi asa ca 300?sau e gata deja?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu carnati la tava