Pulpa de porc la cuptor cu legume

de -Marius- in Porc, 16 Feb 2019 | 3816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 250 g ciuperci
  • 200g rosii cherry
  • 3 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor cu legume:

Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper.

Intr-un vas, se pun 2 linguri de ulei si o cana cu apa, apoi bucata de carne.

Se da la cuptor 2 ore.

Dupa 2 ore, se intoarce pe cealalta parte si se adauga rosiile, ciupercile si cartofii taiati.

Se pune sare peste legume si se mai baga in cuptor pentru o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu costita afumata