Pulpa de porc prefiarta, pe pat de legume, la cuptor

de Andra_Constantinescu in Porc, 20 Mar 2016 | 3789 vizualizari

COMENTARII (16)

CameliaR 1

20.03.2016, 10:25

Arata minunat!

Gherca Daniela 1

20.03.2016, 10:27

buna!

MOKUSKA 1

20.03.2016, 10:29

MotanLaOale 1

20.03.2016, 10:46

buna buna

Valclaudia 1

20.03.2016, 11:00

arata excelent!

Ina 1

20.03.2016, 11:08

delicioasa si frumos prezentata

Merisor 1

20.03.2016, 11:11

Ce bunatate!

mirela0911 1

20.03.2016, 13:12

Buna mancare pentru pranz!

Constelatialeu 1

20.03.2016, 14:23

diaconta 1

20.03.2016, 14:31

Ce mancare buna

Geanina87 1

20.03.2016, 16:33

T I M E A 1

20.03.2016, 17:49

bine arata

Rocsi 1

20.03.2016, 19:48

O bunatate de preparat!

Catalina L 1

20.03.2016, 20:17

top

Tabita _ 1

21.03.2016, 00:26

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:49

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de porc in sos tomat, la cuptor