Pulpă de porc umplută cu carne tocată şi caşcaval

de botcrina in Porc, 10 Ian 2012 | 3415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpă de porc medie
  • 300 g carne tocată
  • 3-4 cătei de usturoi
  • 100 g caşcaval
  • sare, piper după gust
  • cimbru uscat,
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc umplută cu carne tocată şi caşcaval:

Desfacem pulpa cu un cuţit astfel încât să o putem rula după aceea.


Pregătim carnea tocată amestecând-o cu usturoi pisat, sare şi piper. Apoi o întindem peste pulpa de porc şi in mijloc punem caşcavalul. Rulăm pulpa de porc şi o prindem cu scobitori.


Deasupra ungem carnea cu ulei si presărăm cimbru, sare şi piper.


O dăm la cuptor, până se rumeneşte bine.


Se poate servi cu o garnitura de cartofi, alături de un pahar de vin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc umplută cu carne tocată şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

11.01.2012, 13:18

bun bun

adry88 1

11.01.2012, 13:19

place

alinutzika 1

11.01.2012, 23:41

un deliciu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu afumatura si vin rosu