Tocanita cu coaste de purcel

de mihaelaM in Porc, 28 Apr 2011 | 3358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 coaste
  • 3cartofi mari
  • 3-4 cepe rosii
  • 1morcov
  • ardei gras
  • bulion de ardei
  • bulion din rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • basilico
  • foi dafin
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu coaste de purcel:

Coastele le-am prajit putin. Ceapa taiata potrivit, nu prea marunta impreuna cu morcovul taiat rondele le-am calit si tot aici am pus si ardeiul gras(eu am avut la congelator taiat cubulete). Am pus cam 2 ardei.

Cartofii i-am taiat cuburi si i-am adaugat peste ceapa calita si restul legumelor. Am adaugat coastele si apoi apa cat sa acopere. Am lasat sa fiarba cam 30min.

Dupa cele 30 min am pus sare,bulionul de ardei ,cel de rosii,cimbru si restul condimentelor si am mai lasat  cam 10min. 

Patrunjelul l-am taiat marunt si l-am adaugat dupa ce am dat la o parte de pe foc.POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu coaste de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din ceafa de porc cu pasta de tomate