Pulpa de vitel cu legume la cuptor

de adasev12 in Vita, 6 Feb 2011 | 6563 vizualizari

 

cred ca nu am postat nici o reteta cu carne de vita...de fapt nici nus tiu prea multe...am combinat aici ceva...

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vitel
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 1 fir telina
  • 1/2 ceapa
  • o rosie
  • 2 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 cana de vin
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 2 lg bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel cu legume la cuptor:

carnea am portionat-o si am prajit-o putin in ulei de masline.


legumele le-am taiat: morcovii rondele, cartofii in doua, ceapa feliute, telina cubulete, rosia bucati mai grosute. am uns cu ulei o tava, am asezat legumele in ea si carnea am pus-o deasupra. am pus foile de dafin. bulionul l-am amestecat cu o cana de apa, sare si piper si am turnat in tava peste carne. am dat la cuptorul incins la 220 pt 40 min, apoi am presarat o canita de vin si am mai lasat vreo 20 min la foc mai mic, la 180 grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

adasev12 1

07.02.2011, 13:17

onesta....

vanilla 1

07.02.2011, 14:08

foarte gustos!!!

adasev12 1

07.02.2011, 14:12

vanilla, ersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Escalop cu sos de rosii