Pulpa de vitel la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Slow Cooker, 5 Aug 2021 | 2405 vizualizari

 

Aceast preparat era favoritul baiatului meu cand era mic.De la el a trecut la fiul lui cel drag si iubit.Nu pot spue ca eu nu-l prepar si consum cu mare placere,dar cand il prepar pentru ei ,parca-mi creste inima.A ramas o reteta de suflet.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa vitel
  • 5-6 rosii micute sau 3 mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 150 ml. vin alb
  • 50 g. bulion
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel la slow cooker Crock Pot:

Pulpa de vitel spalata,stearsa ,si portionata se asaza in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Rosiile se spala si toaca marunt+ bulionul.

Usturoiul curatat si piseaza sau se toaca marunt.

Toate acestea se pun peste carne, apoi se condimenteaza.

Adauga uleiul si vinul, pune capacul si lasa la facut pe functia High 4 ore.

Opreste aparatul si serveste preparatul cald cu garnitura si salata agreata.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

carne ,ulei vin,usturoi ,bulion,rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital