Pulpe crocante

de amalia01 in Pui, 19 Feb 2016 | 3367 vizualizari

 

  Am incercat si eu pulpele crocante...

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare
  • sare de mare
  • piper mix
  • 1 ou
  • 200 g fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe crocante:

Pulpele le speli sub jet de apa rece si le cureti.

Condimentezi cu sare si piper.

Oul il bati bine cu putina sare si un strop de piper.

Fulgii de porumb ii zdrobesti bine.

Iei fiecare pulpa si o treci prin oul batut, apoi prin fulgi si o asezi in tava tapetata cu hartie pentru copt.

Dai la cuptor pentru 45 de minute, intorcandu-le pe ambele parti astfel incat sa se rumeneasca uniform.

Le servesti cu garnitura preferata.

TIPS-URI

1

pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

21.02.2016, 17:21

amalia01 1

25.02.2016, 15:13

Nu, Carmen .Hartia de copt nu se unge cu nimic.

Rahela Velicu 1

10.03.2016, 00:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut si pui copt pe sare